Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Mianowicie. Potrzebuje osoby ,która pomoże mi z tym wszystkim. Z każdym dniem coraz bardziej siebie nienawidze. Nie potrafie sie kontrolować. Poszukuje osóbki ,która pomoże mi z dietą bedzie mnie motywować wysyłać thinspiracje cwiczenia itd. Pomoże osiągnąć perfekcje. ❤
Wrzesień plecień coś przeplata chce już odejść z tego świata.
My nie świadczymy takich usług :-/ to jest forum.
Wiem ale chodzi o to ,że jeżeli jest ktos chetny podam inny sposob skontaktowania sie ze mna i już znikam....
Ostatnio edytowany przez Chcewidzieckosci (2017-11-12 18:25:12)
Do tego służy forum dla gosci a nie dział rekrutacyjny.
Okej zastosuje sie ale możesz być troche milsza
Ciężko jest być miłym dla kogoś, kto nie stosuje się do norm społecznych, zwłaszcza ze mystic juz ci na to zwracała uwagi. Gdyby każdy pisał co chce i gdzie chce to naprawdę ciężko by było przeprowadzić rekrutacje.
Przepraszam bede już sie stosować
Hejka
chciałabym się zwrócić z pytaniem jak dołączyć do foum jeśli prosto tutaj to bardzo bym tego chciała
<3
Polecam zapoznać się z wątkiem http://www.midnight-butterflies-pro-ana … c.php?id=2
Fairytales of yesterday will grow but never die
Jezu, tak cięzko jest wejść na forum i zacząć coś czytać zamiast zakładać wątki i myślec że ktoś coś zrobi za was ? Po paru sekundach poznawania forum natrafiłyście na regulamin chociażby...
Hipo, ale to nam robi od razu niezły przesiew. Jak widać, że ktoś nawet nie przeczytał regulaminu to nie ma co go brać pod uwagę.
Fairytales of yesterday will grow but never die
Strony: 1