Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć; )
Dziewczyny wiem ze do Was nie należę, ale kto pyta nie błądzi
Dzisiaj ułożyłam sobie taki plan jedzenia i nie wiem czy jest dobry ? A co kilka głów to nie moja jedna
Śniadanie :
Smoothie z 1/2 banana +łyżeczka nasion chia+ 50 ml mleka migdałowy różowego + woda około 150 ml
Przekąska:
Kromka chrupkiego pieczywa z plasterkiem wędzonego łososia (5g)
Obiad:
Zupa krem z mixem warzyw ( kalafior brokuły marchew pomidor ) + przyprawy ( chili i bazylia) + łyżeczka oliwy z oliwek
Przekąska:
5 orzechów nerkowa
Kolacja:
Zielona sałata z 70 g gotowane piersi z kurczaka
Jem tylko do 18 i pije dużo wody
Proszę Was zerknijcie w wolnej chwili może coś dodać albo odjąć w bilansie wyszło mi 834 kcal
Dziękuję i pozdrawiam
Jesteś w pro-anie od tylu lat i nie wiesz, jak powinien wyglądać odpowiedni bilans, że musisz nas pytać? O.o
I'm gonna fight 'em off. A seven nation army couldn't hold me back.
A może potrzebowałam wsparcia .... albo faktycznie coś nowego bym usłyszała; )
Hej, mam pytanie, czy powiedzial by mi ktos ile mozna schudnac poprzez jedzenie 300-500 kcal? Moze ktos z was ma taka diete? I moze wiecie czy da sie hniknac wypadania wlosow i tych przykrych skutkow fizycznych?
Moze jakies witaminy w tabletkach? Tylko chyba musialoby ich byc naprawde duzo..
Zależy co masz na myśli, mówiąc przykre skutki fizyczne. A z witamin to na pewno magnez, szczególnie, jeśli zamierzasz pić dużo kawy. Żeby uniknąć nadmiaru tabletek lepiej jest mieć dość zbilansowaną dietę, żeby jak najwięcej składników dostarczać w owocach czy warzywach.
it's always too early to give up
Na dłuższą metę nawet suplementacja wysiada, jeśli się przesadzi.
70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55
Twoja dieta jest okay, nie jestem znawczynią lecz jeśli chcesz schudnąć więcej w krótkim czasie radziłabym jeść niby mało (mówiąc mało mam na myśli jeden posiłek) ale dostarczyć sobie jak najwięcej witamin :)Do tego duuuużo ćwiczeń polecam :)Chociaż mi nadal czegoś brakuje w diecie i ćwiczeniach...
Ostatnio edytowany przez NZKIM (2017-03-22 16:14:45)
Strony: 1