Midnight Butterflies Pro-Ana - Forum 2016-2020

OBECNIE PRZEPROWADZAMY REKRUTACJĘ

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2022-07-06 18:48:02

motylekbezgranic
Kandydat(ka)
Liczba postów: 1
Obecnie kg/BMI: 45kg
Najmniej kg/BMI: 43kg
Najwięcej kg/BMI: 48kg
Docelowo kg/BMI: 40kg
Wzrost: 160cm
MacintoshSafari 604.1

rekrutacja

1. Czy kiedykolwiek wcześniej stosowałeś/łaś już jakieś diety? Jeśli tak to jakie?
Tak, keto, owocową no i głodówki

2. Czy stosujesz lub stosowałeś/łaś całkowite głodówki? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?
Tak, stosowałam i uważam, że jest to dobry sposób na szybkie schudnięcie i często go stosuje, szczególnie jak zdarzy mi się napad jedzenia.

3. Czym jest dla Ciebie ruch pro-ana i jaki jest Twój stosunek do tzw. dekalogu?
Jest to dla mnie comfort place, czuje się tu sobą, czuje się tu rozumiana i piekna.

4. Jaki jest Twój stosunek do pro-mia?
Osobiście nie stosuje się do pro-mia, aczkolwiek każdy robi co chce i to jego sprawa. Jednak to nie dla mnie.

5. Jak obecnie wygląda Twoja dieta? Jesteś na jakiejś konkretnej, ograniczasz kalorie, zaczynasz coś nowego? Podaj swoje bilanse (jadłospis) z ostatnich 2-3 dni.
Obecnie jem około 300-500 kalorii dziennie, jednak zdążają się głodówki pomiędzy. Bardzo dużo wody i/lub z cytryna, mało soli, pije sporo zielonej herbaty, czasami zdarza się wziąć tabletki z pseudoefedryna (hamują głód)

6. Jaka jest Twoja waga: a) obecna b) najwyższa c) najniższa d) docelowa? Ile masz lat i ile masz wzrostu?
a) 45kg, b) 48kg, c) 43kg, d) 40kg, 19 lat, 160cm wzrostu.

7. Jak wygląda Twoja aktywność fizyczna? Ćwiczysz coś?
Od razu po wstaniu i wypiciu wody ćwiczę około godzine i przed snem tez około godzine.

8. Czy byłaś/łeś już lub jesteś na jakimś innym forum pro-ana?
Byłam i byłam tam dosyć mocno aktywa, jednak zaczęło się „dorosłe życie” i troche zaniedbałam forum i zapomniałam hasła [dblpt](

9. Od jak dawna się odchudzasz i kiedy trafiłeś/łaś na pro-anę?
na Anę trafiłam jak miałam 12/13 lat i od tamtej pory zwracam uwagę na to co jem, ile jem i na to jak wyglądam.

10. Jakie są Twoje oczekiwania wobec tego forum? Czemu chcesz tu z nami być?
Chce tu być, chce się udzielać, rozmawiać z innymi którzy mnie zrozumieją.

11. Jak u ciebie z wolnym czasem? Czy jesteś w stanie udzielać się na forum regularnie, co najmniej raz na 2-3 dni (poza losowymi przypadkami)?
Teraz mam stabilna sytuacje i będę w stanie się udzielać bardzo dużo.

12. Czy jesteś świadomy faktu, że na forum znajdują się osoby o różnych poglądach, stosujące rozmaite diety o różnym stopniu restrykcyjności i każdej takiej osobie w tym samym stopniu należy się wsparcie oraz że nikt nie ma monopolu na prawdę?
Tak, jestem tego świadoma. Jestem bardzo tolerancyjna i bardzo otwarta, nigdy nikogo nie oceniam i wiem, że każde ma inne zdanie na dany temat. każdy ma swoje życie i nikt nie ma prawa go oceniać.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
szukasz sprawdzonego rzetelnego punktu by naprawić swój komputer? Zapraszamy do naszego serwis komputerowy tylko u nas tanio , gwarancja jakości | najlepszy symetryczny bezprzewodowy internet lachowice telefon | studnie głębinowe limanowa | hydraulik bytom | Sprawdź ile Cię wyniesie renowacja parkietu warszawa cennik