Midnight Butterflies Pro-Ana - Forum 2016-2020

OBECNIE PRZEPROWADZAMY REKRUTACJĘ

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-07-18 18:12:58

alekssw
Kandydat(ka)
Liczba postów: 4
Windows 7Chrome 91.0.4472.124

Odpowiedź na pytania rekrutacyjne

1. Czy kiedykolwiek wcześniej stosowałeś/łaś już jakieś diety? Jeśli tak to jakie?
Zostałam wegetarianką, by rodzina nie pilnowała tego co jem, czasem się głodzę ale w końcu nie wytrzymuję i w końcu chcę nad tym zapanować, te forum byłoby moją motywacją do panowania nad sobą.

2.  Czy stosujesz lub stosowałeś/łaś całkowite głodówki? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?
Raczej głodówki moje trwały 1-2 dni, a potem jak już jadłam po 500 kcal, ale nie długo.  Oczywiście chcę to zmienić.

3. Czym jest dla Ciebie ruch pro-ana i jaki jest Twój stosunek do tzw. dekalogu?
Według mnie oznacza to kontrolę, a nie wchodzenie w chorobę. Wolę mieć kontrolę nad sobą z pomocą any.

4. Jaki jest Twój stosunek do pro-mia?
Szczerze sama nie umiem wymiotować, nieważne jak długo próbowałam, ale jestem trochę niezbyt przekonana do tego, bo niszczy to zęby itd. Jednocześnie brzmi to dla mnie jako coś niesamowitego, bo możesz zjeść ile chcesz a potem zwrócić, ale to chyba nie dla mnie.

5.  Jak obecnie wygląda Twoja dieta? Jesteś na jakiejś konkretnej, ograniczasz kalorie, zaczynasz coś nowego? Podaj swoje bilanse (jadłospis) z ostatnich 2-3 dni.
dwa dni temu zjadłam z 500 kcal (głównie to były owoce) wczoraj też, a dzisiaj potrafiłam zjeść nawet całą czekoladę, jajecznicę z wege kiełbaskami i zjadłam batona, przez co mam wyrzuty sumienia, ale no jestem tylko człowiekiem.
6. Jaka jest Twoja waga: a) obecna b) najwyższa c) najniższa d) docelowa? Ile masz lat i ile masz wzrostu?
a) 47.8
b) 48.3
c) 45.7
d) 42 (najbardziej), minimalnie 43 i będę zadowolona
Mam 16 lat i 158 wzrostu

7.  Jak wygląda Twoja aktywność fizyczna? Ćwiczysz coś?
Nie ćwiczę, ale chodzę na spacery (chociaż czasem zdarzy mi się poćwiczyć, ale to nie codziennie jeszcze)

8. Czy byłaś/łeś już lub jesteś na jakimś innym forum pro-ana?
Nie byłam

9. Od jak dawna się odchudzasz i kiedy trafiłeś/łaś na pro-anę?
Bywa że czasem się głodzę, a potem jem dużo, więc chcę zacząć od nowa, od jutra moją cudowną przyszłość. A na pro-anę trafiłam w wieku 12 lat.

10. Jakie są Twoje oczekiwania wobec tego forum? Czemu chcesz tu z nami być?
Chcę mieć gdzie zamieszać co zjadłam, czytać co inni jedli i się motywować tym, będę naprawdę szczęśliwa będąc na tym forum <3 ! Szczególnie, że choruję na depresję i chciałabym czuć się lepiej w swoim ciele, mając przy tym kontrolę.

11. Jak u ciebie z wolnym czasem? Czy jesteś w stanie udzielać się na forum regularnie, co najmniej raz na 2-3 dni (poza losowymi przypadkami)?
Tak, zdecydowanie mam sporo czasu, nie tylko podczas wakacji dlatego często pisanie (a nawet codzienne) nie będzie dla mnie problemem.

12. Czy jesteś świadomy faktu, że na forum znajdują się osoby o różnych poglądach, stosujące rozmaite diety o różnym stopniu restrykcyjności i każdej takiej osobie w tym samym stopniu należy się wsparcie oraz że nikt nie ma monopolu na prawdę?
Tak, jestem tego świadoma.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
naprawa laptopów komputerów żyrardów serwis komputerowy żyrardów pomoc koputerowa żyrardów | pizza na dowóz kraków Bronowice | Usuwanie Pluskiew usuwanie pluskiew warszawa Likwidacja Pluskiew | Wynajem autokaru Warszawa autokary Warszawa Firma przewóz osób | super fajnie extra mocno Skup laptopów warszawa non i koniec kropka