Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Czy kiedykolwiek wcześniej stosowałeś/łaś już jakieś diety? Jeśli tak to jakie?
Dopiero zaczynam, jednak staram się trzymać restrykcji
2. Czy stosujesz lub stosowałeś/łaś całkowite głodówki? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?
mój rekord to 18 godzin, jednak to dopiero początek. Fajnie boostują metabolizm
3. Czym jest dla Ciebie ruch pro-ana i jaki jest Twój stosunek do tzw. dekalogu?
Wsparciem, zrzeszeniem, pomocą, motywacją, ale też zasady uczą przestrzegania rygoru i wytrwałości
4. Jaki jest Twój stosunek do pro-mia?
Nie czytałam o tym za dużo, lecz tak wyobrażam sobie je/ich jako takie 'siostry pro-ana'
5. Jak obecnie wygląda Twoja dieta? Jesteś na jakiejś konkretnej, ograniczasz kalorie, zaczynasz coś nowego? Podaj swoje bilanse (jadłospis) z ostatnich 2-3 dni.
Ograniczam, dążę do przynajmniej 500 kcal/dzień. Niestety bilansu nie byłam w stanie zrobić, ale szacuję na nie więcej niż 1000 kcal/dzień
6. Jaka jest Twoja waga: a) obecna b) najwyższa c) najniższa d) docelowa? Ile masz lat i ile masz wzrostu?
a) 48.5 b) 49.7 c) 47.7 d) 1. 45 2. 40 3. 35; prawie 15, 165 cm + rośnięcie
7. Jak wygląda Twoja aktywność fizyczna? Ćwiczysz coś?
Chloe Ting i jej plany treningowe
8. Czy byłaś/łeś już lub jesteś na jakimś innym forum pro-ana?
Mam kontakt na instagramie z dwoma anorektyczkami
9. Od jak dawna się odchudzasz i kiedy trafiłeś/łaś na pro-anę?
Na poważnie poważnie od stycznia, kalorie zaczęłam liczyć w sierpniu, ćwiczyć w marcu
10. Jakie są Twoje oczekiwania wobec tego forum? Czemu chcesz tu z nami być?
Chciałabym znaleźć tutaj pomocne informacje i motywację
11. Jak u ciebie z wolnym czasem? Czy jesteś w stanie udzielać się na forum regularnie, co najmniej raz na 2-3 dni (poza losowymi przypadkami)?
Zrobię co w moich siłach, jednak mój lęk społeczny i shy usposobienie robią swoje i boję się, że zrobię więcej złego niż dobrego rozmową
12. Czy jesteś świadomy faktu, że na forum znajdują się osoby o różnych poglądach, stosujące rozmaite diety o różnym stopniu restrykcyjności i każdej takiej osobie w tym samym stopniu należy się wsparcie oraz że nikt nie ma monopolu na prawdę?
Tak
Hej, jesteś młoda, sama napisałaś, że jeszcze rośniesz.
Masz bardzo niską wagę tak czy owak, od siebie mogę tylko napisać, żebyś na siebie uważała i zostawiła diety w cholerę.
I jak najszybciej zakończ kontakty z chorymi osobami które nie mają w planach terapii i wyjścia z tego gdyż serio, robisz sobie krzywdę psychicznie.
Oki, dziękuję za odpowiedź i tak :3
Strony: 1