Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Czy kiedykolwiek wcześniej stosowałeś/łaś już jakieś diety? Jeśli tak to jakie?
Tak stosowałam głodówki
2. Czy stosujesz lub stosowałeś/łaś całkowite głodówki? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?
Tak, prosty sposób na schudnięcie, jak dla mnie nawet najlepszy
3. Czym jest dla Ciebie ruch pro-ana i jaki jest Twój stosunek do tzw. dekalogu?
Zależy mi na pro-ana ponieważ chcę znaleźć tutaj porady od doświadczonych osób i motywację do chudnięcia
4. Jaki jest Twój stosunek do pro-mia?
Nie mam nic do osób które to praktykują, bo jednak są oni podobni do osób pro-ana
5. Jak obecnie wygląda Twoja dieta? Jesteś na jakiejś konkretnej, ograniczasz kalorie, zaczynasz coś nowego? Podaj swoje bilanse (jadłospis) z ostatnich 2-3 dni.
Nie jem dziennie powyżej 800 kalorii
Przedwczoraj :
Zupa kalafiorowa (około 100 kcal)
Suma: 100 kcal
Wczoraj :
Zupa kalafiorowa (około 100 kcal)
Spaghetti (mała porcja) (około 170 kcal)
Suma : 270 kcal
Dzisiaj:
Mała parówka (około 110 kcal
Spaghetti (około 200 kcal)
Suma: 310 kcal
6. Jaka jest Twoja waga: a) obecna b) najwyższa c) najniższa d) docelowa? Ile masz lat i ile masz wzrostu?
a) 48.9 kg b) 49.4kg c) 46kg d) 42kg-40kg 13 lat (w tym roku 14) 170cm
7. Jak wygląda Twoja aktywność fizyczna? Ćwiczysz coś?
Ostatnio ćwiczę kiedy tylko mogę, czasami do później nocy, wychodzę na spacery, trenuje karate, jeszcze niedawno tańczyłam i grałam w piłkę ręczną ale się przeprowadziłam
8. Czy byłaś/łeś już lub jesteś na jakimś innym forum pro-ana?
Nie, nie byłam
9. Od jak dawna się odchudzasz i kiedy trafiłeś/łaś na pro-anę?
Od dawna, nie jestem w stanie powiedzieć od kiedy dokładnie, miesiąc temu
10. Jakie są Twoje oczekiwania wobec tego forum? Czemu chcesz tu z nami być?
Zależy mi na wskazówkach w odchudzaniu i na wsparciu osób podobnych do mnie, rozumiejących mnie
11. Jak u ciebie z wolnym czasem? Czy jesteś w stanie udzielać się na forum regularnie, co najmniej raz na 2-3 dni (poza losowymi przypadkami)?
Nie jestem osobą cierpiącą z powodu braku wolnego czasu dlatogo, tak
12. Czy jesteś świadomy faktu, że na forum znajdują się osoby o różnych poglądach, stosujące rozmaite diety o różnym stopniu restrykcyjności i każdej takiej osobie w tym samym stopniu należy się wsparcie oraz że nikt nie ma monopolu na prawdę?
Tak, właśnie dla takich osób tutaj przyszłam, chcę spróbować innych form odchudzania i nowych cennych wskazówek których możliwe że nie znałam, a takich które mogą polecić mi takie osoby bądź ja mogę im coś poradzić
Strony: 1