Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Czy kiedykolwiek wcześniej stosowałeś/łaś już jakieś diety? Jeśli tak to jakie?
Kiedyś bezmyślnie próbowałam się głodować nie posiadając żadnej wiedzy i wsparcia. patrzyłam tylko na kalorie i robilam glupoty np zamiast wypic kawe i zjeść sałatke z np ogórgiem, no jednym slowem zrobic sobie jakkolwiek malutkie posiłki wolałam zjeść czekolade i na tym zakończyć dzien. No po prostu. Bezmyslne patrzenie tylko na kalorie a nie na jakość
2. Czy stosujesz lub stosowałeś/łaś całkowite głodówki? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?
Uważam, że warto raz w tygodniu zrobic glodowke i pic tylko wode, aby oczyścic organizm. Tak to głodówki tygodniowe lub dluzsze mysle ze są bezcelowe.
3. Czym jest dla Ciebie ruch pro-ana i jaki jest Twój stosunek do tzw. dekalogu?
Jeszcze nie wiem, wszystko okaże sie z czasem. Co do dekalogu z niektorymi rzeczami sie zgadzam z innymi nie
4. Jaki jest Twój stosunek do pro-mia?
Nigdy nie potrafiłam wymiotowac, wiec nie mam zdania
5. Jak obecnie wygląda Twoja dieta? Jesteś na jakiejś konkretnej, ograniczasz kalorie, zaczynasz coś nowego? Podaj swoje bilanse (jadłospis) z ostatnich 2-3 dni.
W sumie ostatnio nie wychodze z łóżka i jem normalnie, dziś wypilam na sniadanie kakao i zjadlam gruszke, potem zjadlam 2 nalesniki z serem i wypiłam kawe. Wczoraj zjadlam makaron z serem, wypilam kawe i zrobilam sobnie płatki. Jedzenie jest u mni bardzo chaotyczne i nieplanowane. Zwlaszcza ostatnio kiedy zaczelam jesc z nudow. Chce to zmienic
6. Jaka jest Twoja waga: a) obecna b) najwyższa c) najniższa d) docelowa? Ile masz lat i ile masz wzrostu?
a) 62 kg b) 63 kg c) 53 kg d) 45-50 kg Mam 16 lat i okolo 162 cm wzrostu, no moze pare cm więcej.
7. Jak wygląda Twoja aktywność fizyczna? Ćwiczysz coś?
zaczynam codzienne ćwiczenia, ostatnio mocno sie obijałam
8. Czy byłaś/łeś już lub jesteś na jakimś innym forum pro-ana?
Nie przez dłuzszy czas
9. Od jak dawna się odchudzasz i kiedy trafiłeś/łaś na pro-anę?
Kiedys probowalam, teraz do tego wracam
10. Jakie są Twoje oczekiwania wobec tego forum? Czemu chcesz tu z nami być?
Chce wsparcie i rady od osób, które bardziej znają sie w tym temacie.
11. Jak u ciebie z wolnym czasem? Czy jesteś w stanie udzielać się na forum regularnie, co najmniej raz na 2-3 dni (poza losowymi przypadkami)?
Myśle ze tak, nie mam zbyt wiele znajomych wiec nigdzie nie wychodze. Jestem w klasie graficznej, wiec duzo czasu spedzam przed ekranem
12. Czy jesteś świadomy faktu, że na forum znajdują się osoby o różnych poglądach, stosujące rozmaite diety o różnym stopniu restrykcyjności i każdej takiej osobie w tym samym stopniu należy się wsparcie oraz że nikt nie ma monopolu na prawdę?
Oczywiście!
1. Dieta redukcyjna 1000 , detoks sokowy ,głodówki
2.Tak ,oczyszczam organizm
3.Jeszcze nie wiem
4.Nie potrafię wymiotować
5.ograniczam posiłki, jem raz dziennie małe parcje czasem jest to bułka czasem kawałek pizzy
6.a)75 b)85 c)40 d)45 162 cm
7. Ćwiczę codziennie oprócz treningu staram się spalać kalorie sprzątaniem, praca w ogródku, tańczeniem
8. Dawno nie
9. Kiedyś próbowałam , wracam do tego
10. Potrzebuję wsparcia osób, które się na tym lepiej znają
11. Mam sporo czasu
12. Oczywiście!
Strony: 1