Midnight Butterflies Pro-Ana - Forum 2016-2020

OBECNIE PRZEPROWADZAMY REKRUTACJĘ

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2020-11-16 00:32:54

luctus
Kandydat(ka)
Liczba postów: 1
AndroidChrome 86.0.4240.185

formularz rekrutacyjny

1. Czy kiedykolwiek wcześniej stosowałeś/łaś już jakieś diety? Jeśli tak to jakie?
Kiedy byłem mały cała rodzina poszliśmy do dietetyka musiałem pic jakieś obrzydliwe koktajle ale rodzice szybko z tego zrezygnowali

2. Czy stosujesz lub stosowałeś/łaś całkowite głodówki? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?
stosowałem i stosuje, dużo o nich czytałem i słuchałem uważam to za dobrą metodę i bezpieczniejsza niż niskie restrykcje jednak nie będę namawiać innych do stosowania ich ofc

3. Czym jest dla Ciebie ruch pro-ana i jaki jest Twój stosunek do tzw. dekalogu?
szczerze to nie wiem bo są albo bardziej były fora pro Ana które promowały anoreksję jako świetny sposób na schudnięcie jednak teraz przeglądając te aktualne są to po prostu osoby z ed które tworzą jakąś małą społeczność zwierzają się tam mogą wygadać itd przyjemna atmosfera a co do dekalogu to mnie dosyć bawi jak na poważnie ludzie biorą głodzenie się brzmi bardzo dziecinnie jednak koniec końców dodanie moich myśli do samego siebie lmao

4. Jaki jest Twój stosunek do pro-mia?
podobny co do pro Ana absolutnie nie jako promowanie bulimii przedstawiając ja jako sposób na schudnięcie jednak jako jakaś grupa wspierających się nawzajem osób ok

5. Jak obecnie wygląda Twoja dieta? Jesteś na jakiejś konkretnej, ograniczasz kalorie, zaczynasz coś nowego? Podaj swoje bilanse (jadłospis) z ostatnich 2-3 dni.
15.11-396 (omad)
14.11-309
13.11-496

6. Jaka jest Twoja waga: a) obecna b) najwyższa c) najniższa d) docelowa? Ile masz lat i ile masz wzrostu?
a)55kg
b)69kg
c)55kg
d)16 i 164cm

7. Jak wygląda Twoja aktywność fizyczna? Ćwiczysz coś?
ćwiczę praktycznie codziennie pół godziny jakieś cardio z yt

8. Czy byłaś/łeś już lub jesteś na jakimś innym forum pro-ana?
tak na jednym

9. Od jak dawna się odchudzasz i kiedy trafiłeś/łaś na pro-anę?
od pół roku i jakby o pro anie wiedzilem od dawna ale nie zgłębiałem tematu kiedyś był o tym duży szum jak miałem z 13/12 lat no i siedziałem na tumblerze tam trudno było nie trafić

10. Jakie są Twoje oczekiwania wobec tego forum? Czemu chcesz tu z nami być?
chciałbym poznać nowe osoby które zmagają się z podobnym problemem co ja i mieć jeszcze więcej motywacji do dalszej utraty na wadze

11. Jak u ciebie z wolnym czasem? Czy jesteś w stanie udzielać się na forum regularnie, co najmniej raz na 2-3 dni (poza losowymi przypadkami)?
tak bez problemu

12. Czy jesteś świadomy faktu, że na forum znajdują się osoby o różnych poglądach, stosujące rozmaite diety o różnym stopniu restrykcyjności i każdej takiej osobie w tym samym stopniu należy się wsparcie oraz że nikt nie ma monopolu na prawdę?
tak ^^

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot