Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Mam 18 lat i w tym roku będę zdawała egzaminy w technikum, muszę je zdać, ale boję się, że nie dam rady. Jestem piątkową uczennicą, ale to coś zupełnie innego, ważniejszego. Nie mogę oblać bo nie dość, że zawiodę siebie to również rodziców, nie mogę zawodzić ich na każdym kroku. Ana powoduje u mnie zmniejszenie koncentracji i czeste osłabnięcia, gorzej wtedy widzę i nie mam na nic siły...trwa to parę godzin, idę spać i przechodzi....boję się że zdarzy mi się coś takiego w dzień egzaminów...co robić? Są na to jakieś leki? Sztuczki? Cokolwiek?
Jest jedna sztuczka. Odpuścić do czasu egzaminów. Nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon, jeśli zależy Ci na szkole, to skup się na tym, skoro wiesz, że ana powoduje osłabienie. Na odchudzanie czas będzie, a jak zawalisz naukę, na której Ci zależy, to nie zaczniesz sobie jakiś czas później bez konsekwencji. Tym bardziej, że do egzaminu sporo czasu i jeśli już teraz masz problem z koncentracją, to z czasem będzie gorzej. Półśrodki pomogą na moment.
Ostatnio edytowany przez Kora (2019-08-21 14:36:39)
She talks to rainbows...
Chciałabym umieć powiedzieć sobie "odpuść sobie" i rzeczywscie to zrobić
Wiadomość dodana po 01 min 31 s:
Dziękuję za radę, muszę sobie wszystko przemyśleć, ale chyba masz rację
nie bede mowic o tym abys zaczela jesc na czas egzaminu, bo wiem ze jest to prawdopodobnie nie mozliwe natym etapie i nie pisalabys tego postu gdybys miala taka opcje. Mi zawsze pomagaja witaminki, kawa, duxo wody i cos co zapcha zoladek, aby na egzaminie w brzuchu ci nie burczalo. Mam nadzieje, ze chociaz troche pomoglam
Ostatnio edytowany przez fattybutterfIy (2019-11-02 21:28:06)
borykam sie z ana od tylu lat, z tego nie da sie wyjsc
Strony: 1