Midnight Butterflies Pro-Ana - Forum 2016-2020

OBECNIE PRZEPROWADZAMY REKRUTACJĘ

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-04-28 12:47:42

Nicky
Gość
Windows 7Firefox 66.0

Rekrutacja

Cześć!
Piszę do was ,ponieważ od już kilku miesięcy chciałam należeć do tego forum. Wiem jednak ,że rekrutacja jest zamknięta. Może jednak udałoby się mnie wyjątkowo przyjąć? Mam nadzieję ,że nie będzie to większy problem. Najpierw więc może odpowiem na pytania [dblpt])

1. Czy kiedykolwiek wcześniej stosowałeś/łaś już jakieś diety? Jeśli tak to jakie?

2. Czy stosujesz lub stosowałeś/łaś całkowite głodówki? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?

3. Czym jest dla Ciebie ruch pro-ana i jaki jest Twój stosunek do tzw. dekalogu?

4. Jaki jest Twój stosunek do pro-mia?

5. Jak obecnie wygląda Twoja dieta? Jesteś na jakiejś konkretnej, ograniczasz kalorie, zaczynasz coś nowego? Podaj swoje bilanse (jadłospis) z ostatnich 2-3 dni.

6. Jaka jest Twoja waga: a) obecna b) najwyższa c) najniższa d) docelowa? Ile masz lat i ile masz wzrostu?

7. Jak wygląda Twoja aktywność fizyczna? Ćwiczysz coś?

8. Czy byłaś/łeś już lub jesteś na jakimś innym forum pro-ana?

9. Od jak dawna się odchudzasz i kiedy trafiłeś/łaś na pro-anę?

10. Jakie są Twoje oczekiwania wobec tego forum? Czemu chcesz tu z nami być?

11. Jak u ciebie z wolnym czasem? Czy jesteś w stanie udzielać się na forum regularnie, co najmniej raz na 2-3 dni (poza losowymi przypadkami)?

12. Czy jesteś świadomy faktu, że na forum znajdują się osoby o różnych poglądach, stosujące rozmaite diety o różnym stopniu restrykcyjności i każdej takiej osobie w tym samym stopniu należy się wsparcie oraz że nikt nie ma monopolu na prawdę?

1.Tak, stosowałam wiele diet, głodówki mokre i suche, jednak jestem fanką takich zrobionych przeze mnie. Miałam tygodnie w ,których jadłam same owoce a potem warzywa. Dietę jabłkową, teraz od 6 klasy jestem wegetarianką.

2. Tak, stosowałam głodówki i bardzo je polubiłam. Można na nich szybko zrzucić zbędny balast i poprawić sobie skórę czy włosy. Szczerze mówiąc nie dbam o zdrowie, dla mnie liczy się tylko waga więc nie zwracam uwagi na nic innego niż zrzucane przeze mnie kilogramy.

3.Pro ana jest dla mnie ucieczką od tego co mnie otacza. Dzięki niej mogę szybko otrzeźwić swój umysł, co to dekalogu to go popieram. Chociaż nie mogę powiedzieć ,że stosuję się do każdego podpunktu. Nie mierzyłam się ostatnio w tali czy w ramionach. Nie pamiętam swoich wymiarów. Ostatnio przytyłam i boję się je poznać.

4. Nie przepadam za nią, zdecydowanie wolę anę.

5.Ostatnio jem po 500-600 kcal ale muszę powiedzieć ,że mam coraz więcej odstępstw dlatego nie podam swojego dokładnego bilansu z ostatnich dni. Teraz lecę na tabletkach.

6.

a)51 kg

b)54 kg

c)48 kg

Moja docelowa waga to 39 kg, mam 14 lat a 15 kończę 30 października. Mam 161 cm wzrostu.

7. Nie, nie ćwiczę. Od czasu do czasu jeżdżę konno. Jak tylko trochę schudnę np, do 45 kg mam zamiar wrócić do sportu.

8. Nie, nie byłam na żadnym forum, a przynajmniej przyjęta. Wczoraj złożyłam rekrutację na forum my motylki, jeszcze nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Chciałam dostać się na 0 kg ale nie pozwolił mi na to wiek.

9. Odchudzam się od 6 klasy podstawówki, na Anę trafiłam w wieku 8 lat. Moja mama mi ją pokazała, już wtedy wiedziałam ,że mi się to podoba.

10. Chcę wiedzieć i mieć świadomość tego ,że nie jestem w tym sama, że jest grupa ludzi ,która mnie zrozumie i wesprze.

11.Tak jak najbardziej, pomimo tego ,że jestem tym "królikiem doświadczalnym" ,który jest w  8 klasie to na Anę zawsze znajdę czas. Jestem jednak zawsze mocno zajęta w wakacje, bywam np: za granicą gdzie nie mam internetu. Mam nadzieję ,że to nie będzie problem.

12.Tak, jak najbardziej mam tego świadomość. Uważam ,że jest to fajne ,ponieważ dzięki temu można swobodnie wymieniać się swoimi poglądami.

Mam nadzieję ,że pomimo tego ,że rekrutacja jest zamknięta zostanie rozpatrzona możliwość przyjęcia mnie do tego forum.
Z poważaniem Nicky

#2 2019-04-28 12:50:45

Redula
Administrator
Liczba postów: 3,017
Obecnie kg/BMI: 66.8
Najmniej kg/BMI: 52.9 / 20.15
Najwięcej kg/BMI: 76
Docelowo kg/BMI: 45 / 17.15
Wzrost: 162
AndroidChrome 67.0.3396.87

Odp: Rekrutacja

Hej, Nicky.
Bardzo mi przykro ale nie możemy zrobić wyjątku.
Sama pomysl - gdyby zrobiły wyjątek dla Ciebie, to byłoby to niesprawiedliwe wobec innych osób.
Zapraszam serdecznie kiedy rekrutacja będzie otwarta.

#3 2019-04-28 14:09:34

cerasus
Imago
Liczba postów: 670
Obecnie kg/BMI: 55.x
Najmniej kg/BMI: 54
Najwięcej kg/BMI: 86
Docelowo kg/BMI: 4?
Wzrost: 169
MacintoshSafari 605.1

Odp: Rekrutacja

Poza tym jesteś jeszcze młoda; nikim jestem, żeby Cię umoralniać, ale pamiętaj, że przechodzisz przez okres dojrzewania i przesadnymi dietami możesz łatwo zaburzyć sobie proces wzrostu, zarówno ciała jak i kośćca, miesiączkę itd. Uważaj więc na siebie.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot