Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć,
Nie wiem, na ile to jest odpowiednie, że piszę tutaj, ale pilnie potrzebuję pomocy i mam nadzieje, że ją tutaj znajdę - chyba lepszego miejsca nie ma. Mianowicie szukam oddziału, szpitala psychiatrycznego, który nie tyle dobrze postępuje z osobami z ED, co po prostu nie postępuje źle. Słyszałam zdecydowanie za dużo historii o grożeniu odebraniem telefonu, jeżeli nie zjesz, o wpychaniu jedzenia na siłę i inne ciekawe fanty. Pilnie potrzebuję miejsca, gdzie leczenie ED tak nie wygląda i jeżeli nie pomaga, to chociaż nie pogarsza.
Ktoś, coś?
Mogę polecić klinikę w Poznaniu na oddziale afektywnym. Jest tam na prawde miła i profesjonalna załoga. Dobrzy lekarze którzy chcą pomóc i do każdego podchodzą indywidualnie. Byłam tam z powodu zaburzeń osobowości ale myślę, że ED też leczą a jak nie to na pewno zrobią wszystko aby Ci pomóc. Zawszze możesz tam zadzwonić i się dowiedzieć czy leczą też zaburzenia odżywiania.
Nie wiem, skąd jesteś, ale omijaj Sobieskiego w Warszawie. Poza tym w dużej mierze zależy też od tego, ile masz lat, bo zupełnie to inaczej wygląda na oddziałach dziecięcych, a inaczej dla dorosłych.
I'm gonna fight 'em off. A seven nation army couldn't hold me back.
Radzę również unikać Zabrza. Byłam, przeżyłam, fatalna pomoc ze strony personelu właściwie żadna.
Strony: 1